Sus

PP. FF.

În această secțiune publicăm răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre funcționarea magazinului nostru de internet, despre condițiile de livrare și plată, precum și despre preparatele pe care le comercializăm.

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre produsele din magazinul nostru de internet, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail.

Întrebări frecvente

Cum pot procesa o comandă?

Odată ce ați ales un produs, veți fi direcționat către coșul de cumpărături. Apoi faceți clic pe butonul „Continuați” și veți fi redirecționat către formularul de comandă securizat SSL. După ce ați introdus adresa de e-mail, vă rugăm să introduceți adresa de livrare. În ultimul pas trebuie să specificați modalitatea de livrare și metoda de plată și să apăsați butonul „PLĂTIRE”. Făcând toate acestea, cererea dumneavoastră va fi procesată de serviciul de asistență.

Ce se întâmplă după ce am plasat comanda?

Acum comanda dvs. va fi procesată. După sosirea plății, aceasta va fi pregătită și expediată în 24 de ore. Veți primi trei e-mailuri despre comanda dvs.:
- Confirmarea comenzii;
- Confirmarea primirii plății;
- Confirmarea expedierii.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm Mastercard, Visa, Carte Bleue, American Express și transfer bancar. Odată ce plata a fost primită, comanda dumneavoastră va fi expediată în 24 de ore. Vă rugăm să fiți atenți că procesul de transfer de bani durează aproximativ 3 zile. În cazul plății cu cardul de credit, expedierea se face în aceeași zi.

Care sunt prețul și termenii de livrare?

Costul de transport și prescripția online sunt incluse în preț. Dacă comanda dumneavoastră este confirmată, aceasta va fi expediată în 24 de ore. Data de livrare va depinde de locația dvs. și locația furnizorului, precum și de primirea la timp a plății. Facem tot posibilul să vă aducem comanda direct la ușa dumneavoastră în 4-12 zile lucrătoare, în funcție de metoda de livrare.
Nu procesăm comenzi în weekend. Dacă ați procesat comanda după ora 15:00 vineri, comanda dumneavoastră va fi procesată de farmacie luni.

Care este termenul de anulare sau anulare a comenzii?

Puteți anula comanda înainte de expediere, trimițându-ne un e-mail și indicând „Cerere de anulare” în subiect și introducând numărul comenzii. Nu putem anula comanda după ce a fost livrată.

Care sunt politicile dvs. de securitate și confidențialitate?

Protejarea informațiilor dvs. personale, fără excepție, este cea mai mare prioritate a noastră. Formularul nostru de comandă online acceptă cel mai recent și mai sigur sistem de criptare bazat pe protocolul SSL (Secure Sockets Layer) pe 256 de biți. Toate datele personale, precum și datele cardului de credit, sunt trimise cu cea mai mare grijă și protecție. Sistemul nostru are și protecție împotriva fraudei cu cardul de credit. Persoanele care folosesc cardurile de credit în mod fraudulos vor fi notificate imediat autorităților competente.

Care sunt regulile tale pentru a trimite mesaje prin e-mail?

Clienții adesea nu primesc scrisori de confirmare prin e-mail. Acest lucru se întâmplă de obicei deoarece e-mailul dvs. le blochează. Mai jos sunt două soluții pentru a rezolva această problemă. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să apelați serviciul nostru de asistență.
Veți putea rezolva problema cu e-mailul în acest fel:
1. Vă rugăm să verificați folderul de spam. Dacă e-mailul nostru este acolo, trageți-l în căsuța dvs. de e-mail.
2. Dacă aveți altă adresă de e-mail, vă rugăm să spuneți serviciului nostru de asistență de asistență[la]kamagra-romania.org. În plus, puteți contacta, de asemenea, lucrătorul nostru de asistență telefonică.

La ce să vă așteptați de la o consultație online?

Sincer, consultanții noștri nu sunt un substitut pentru vizita unui client la medic. Cu toate acestea, serviciul de asistență poate descrie clientului caracteristicile unui anumit produs. În plus, puteți discuta oricând despre procesul de comandă și despre alte momente pe care nu le înțelegeți, pentru a nu rămâne în întuneric.

Este legal să vindeți medicamente fără prescripție medicală pe internet?

Farmaciile noastre sunt autorizate oficial să livreze toate medicamentele noastre în toate țările din lume și cooperează cu farmaciști admiși oficial, care oferă îngrijire farmaceutică profesională. Toate medicamentele sunt achiziționate numai de la angrosisti farmaceutici legitimi, astfel încât să puteți fi sigur că obțineți aceleași medicamente pe care le-ați primit la farmacia de pe strada principală.

Care este diferența dintre medicamentele originale și cele generice?

Spre deosebire de producătorii de medicamente originale, producătorii de medicamente generice nu suportă costurile de cercetare, dezvoltare, testare și publicitate.
Odată ce brevetul pentru marca originală a preparatului expiră, alte companii pot începe să producă aceste medicamente fără costuri mari, doar cumpărând formula chimică. Rezultatul este un produs de calitate superioara la un pret rezonabil!

De ce medicamentele generice sunt mai ieftine decât cele originale?

Sunt mai ieftine din cauza sistemului de brevete. După introducerea lor, majoritatea pregătirilor sunt de până la 17 ani sub protecția guvernului. În această perioadă, alți antreprenori nu au drepturi de a distribui acest medicament, ceea ce permite vânzarea acestui medicament doar companiei care l-a proiectat, pentru a acoperi cheltuielile de dezvoltare a medicamentului. La expirarea brevetului, compania farmaceutică poate solicita la Food and Drug Administration să distribuie o versiune generică a medicamentului. Deoarece nu mai este nevoie de cheltuieli de investiții, alți antreprenori pot oferi medicamentul la un preț cu 50-80 la sută mai ieftin decât prețul medicamentelor originale.

Îmi pot returna medicamentele?

Nu. Conform legii federale, nu putem lua înapoi medicamentele eliberate pe bază de rețetă. În cazul în care coletul este deteriorat sau nu este livrat deloc, vom trimite din nou comanda pe cheltuiala noastră sau vă vom plăti daunele.

Cum să obțineți un bonus gratuit pentru comenzile repetate?

Oferim clienților noștri obișnuiți oferte speciale de la farmacia online prin e-mail. Intră mai des și vei fi informat!

Care este calitatea medicamentelor generice?

În comparație cu produsul original, acestea sunt considerate „echivalente terapeutic”. Genericurile trebuie să conțină aceeași cantitate de substanțe chimice, precum și să arate rata de absorbție a substanțelor active în circulația sanguină. Uneori, versiunea generică a medicamentului poate avea o culoare sau o formă diferită față de medicamentul original - aceste diferențe nu afectează în niciun fel acțiunea medicamentului și se datorează doar unor motive comerciale sau legale.